Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs operator introducere, prelucrare si validare date
Brand
COR - 413201
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Globe Sys Computers, este autorizata (Autorizatia nr.464/23.10.2012), in temeiul Ordonantei Guvernului Romaniei nr.129/2000 republicata, privind formarea profesionala a adultilor, sa organizeze cursuri de pregatire in informatica pentru ocupatia "Operator introducere, validare si prelucrare date". Durata cursului este 50 de ore si se adreseaza atat celor incepatori, pentru initiere, cat si celor care au anumite cunostinte despre PC, pentru perfectionare.

Cursul cuprinde prelegeri teoretice si activitati practice, programa analitica si durata asigurand insusirea cunostintelor necesare pentru specializarea obtinuta.

Va oferim posibilitatea unei noi calificari profesionale printr-o metoda preponderent practica. Certificatele de Absolvire, care au recunoastere nationala, fiind avizate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului atesta, pentru cei care le obtin, un nivel de pregatire competitiv si o competenta practica deosebita.
Din Gura in Gura